Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Het rijgen van een radiatorhangmat

Inhoud

Wat leuk! Je hebt een radiatorhangmat aangeschaft voor jouw dieren. Deze hangmat is ideaal om aan de tralies op te hangen. We krijgen nog wel eens de vraag: ‘Hellup… Ik krijg de mat niet vast aan het frame, hoe doe ik dat?’.

Stappenplan

Hieronder leggen wij jou uit hoe je de hangmat aan het frame kan bevestigen. Dit geldt voor zowel de gewone radiatorhangmat, radiatorhangmat met slierten als de radiatorhangmat met hanggedeelte.

Stap 1

Leg het frame en het matje voor je neer. Let hierbij op dat de openingen van de tunnel in het matje van je af liggen. De linker haak van het frame gaat in de rechter tunnel opening van de mat. (Of de rechterhaak met de linker tunnel opening). Zo krijg je het stofje dat nu voor je ligt aan de bovenzijde.

Stap 2

Nu rijg je de haak in de opening van de mat en duw je hem door.

Stap 3

Vervolgens blijf je maar rijgen tot je aan de andere kant bent gekomen. Wanneer hij vast begint te lopen, trek je hem aan de andere kant even door zodat je soepel hem erom heen krijgt. Ga net zo lang door tot de andere opening van het matje door de haak heen is.

Stap 4

Nu je met de andere opening ook over de haak bent, kun je het matje goed doen.

Stap 5

Je bent klaar!

Wassen

Wanneer het tijd is om het matje te wassen, kun je hem er weer afschuiven en in de was doen. Stop het frame nooit in de wasmachine. Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Deel deze blog:

Misschien vind je dit ook leuk

Onze eerste ratten

In 2014 zijn wij begonnen met het houden van ratjes. Waarom ratjes? Ik, Lianne, ben allergisch voor eigenlijk alle dieren met hierbij een paar uitzonderingen.

Lees verder »