Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Bestellen en leveren

Bestellingen kunnen worden verstuurd of worden opgehaald. Producten op voorraad verzenden wij binnen 4 werkdagen. Wanneer er zowel producten uit voorraad als Custom made worden besteld, wordt het als 1 pakket verzonden. Let hierbij op dat we een maaktijd hebben bij Custom made producten en deze niet binnen 4 werkdagen kunnen worden verzonden. De maaktijd van custom made ligt momenteel op ongeveer 2 weken exclusief verzendtijd. De bestellingen kunnen ook worden opgehaald worden bij ons thuis in Wormer, Noord-Holland. Hiervoor kun je met ons een ophaalafspraak maken. 

Iets vergeten? Bij het afrekenen is de optie ‘toevoegen aan andere bestelling’. Zo kun je extra producten toevoegen aan de eerder geplaatste bestelling bij ons. Let op: dit kan alleen als er nog geen verzendlabel is aangemaakt. 

Verzending:

Wij verzenden met PostNL en DHL. Boven de €85 gratis verzenden binnen Nederland en boven €120 gratis verzenden naar België. Dit gaat over het algemeen met DHL.

Standaard wordt er een pakket gerekend. Indien een bestelling binnen Nederland in een envelop of brievenbuspakket past, wordt het verschil in verzendkosten binnen 3 werkdagen teruggestort. Hierover sturen wij een bericht. Door de regelgeving mogen er helaas geen artikelen meer in een envelop naar België gestuurd worden. 

Hergebruik van verzenddozen:

Wij verzenden de producten altijd in hergebruikte dozen. Met uitzondering van brievenbusdozen, hier hebben we niet altijd voldoende van. Dit doen wij omdat er genoeg dozen beschikbaar zijn die gemakkelijk hergebruikt kunnen worden. Dit is beter voor het milieu. Wij controleren altijd of de dozen schoon zijn en in goede staat om te hergebruiken. Doordat wij ze niet hoeven aan te schaffen, kunnen wij de prijzen van de producten wat lager houden.

Wegens gezondheidsproblemen tijdelijk gesloten

Bestellingen worden automatisch geannuleerd. Houd onze socials in de gaten voor updates of stuur een mailtje naar: info@rattenschatten.nl Heb je iets nodig uit de voorraad dat niet kan wachten? Stuur ons dan een berichtje en dan gaan we kijken wat mogelijk is. 

 

Liefs, team Rattenschatten