Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Agenda

Zo nu en dan staan wij met een kraam op een beurs of evenement. Wij zorgen dan voor een gevarieerd aanbod aan spullen waaronder onze eigengemaakte artikelen maar ook andere benodigdheden en hebbedingetjes.

Daarnaast kun je ook met vragen over ratten bij ons terecht. Heb je een vraag over een ander huisdier, vaak kunnen we je wel met de basis helpen en anders weten we vast wel iemand waar jij met jouw vragen heen kan gaan. 

Ook is het mogelijk om een bestelling bij een van de komende evenementen op te halen. Hiermee bespaar je de verzendkosten. Geef dit bij het bestellen aan. Heb je iets besteld maar wil je het toch ophalen? Stuur ons dan even een berichtje. Dan zorgen wij dat je bestelling klaar ligt om op te halen.

Ken jij nog een leuk evenement of organiseer je zelf een evenement waar wij nog niet staan. Laat het ons weten! 

Komende evenementen 2024

Rian Rat event

Zaterdag 11 november 2023

10:00-16:00

Kleinschalig evenement voor de echte rattenliefhebbers. Hier draait alles om ratten en je kunt shoppen bij kraampjes, luisteren bij lezingen maar ook meedoen met de keuring. Intree €2,50

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

rondlogo

Exoknaag Houten

Zondag 11 februari 2024

10:00-16:00

Grootschalig evenement met een knaagdierenhal (Exoknaag) en een reptielenhal (Terraria). In de knaagdierenhal vind je fokkers, kraampjes met benodigdheden en kraampjes met informatie. Met je kaartje kun je in beide hallen terecht. Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

Cavia & Friends caviashow in de Rijp

15 oktober 2022

9:30-17:00, gratis toegang

Kleinschalig evenement met kraampjes en een caviakeuring. Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

Alle huidige en nieuwe bestellingen zijn tot nader order opgeschort.

Dit in verband met een ziekenhuisopname. Wacht aub verdere berichtgeving af en zoek niet zelf contact op. Wij nemen contact op met jou indien dit nodig is voor je bestelling, houd rekening met enige vertraging. Dit bericht is geschreven door de webdesigner van Rattenschatten.